Zo haal je de spa in huis

Zo haal je de spa in huis

Maak van je badkamer een ontspanningsoord

Het liefst zouden we elke dag wel naar de spa gaan. Begin elke dag ontspannen en haal de spa in huis! Om te beginnen maak je van je ochtend routine een echt ritueel. Door je badkamer in te richten als een ware wellnessruimte, kun je helemaal uitkijken naar je dag. Door het plaatsen zachte handdoeken, een regendouche, mooie kaarsen en pebbles op je vloer maak je van je badkamer een ontspanningsoord. Lees alles over hoe jij de spa in huis kan halen!

Je vloer upgraden met pebbles

De vloeren van je huis doen veel met de sfeer en stemming die je interieur uitstraalt. Een badkamer met een splinternieuwe wastafel en mooie regendouche kan verouderd ogen als de vloer er onverzorgd uitziet. Het aanleggen van pebbles kan zorgen voor een prachtig effect in je badkamer. Je vindt deze kiezelsteentjes in verschillende soorten en maten, zodat het vrijwel elke badkamer een upgrade kan geven. Toffee-stone pebbles passen bij een rustiekere badkamer erg mooi op de vloeren of wanden van je douche. Grotere ovale pebbles voegen klasse toe aan een ruimere badkamer en kunnen zo worden ontworpen dat ze van de vloer naar de muren lopen. Niets geeft zo’n spa gevoel als een mooie vloer in je badkamer!

De finishing touch

Onderschat niet hoeveel effect accessoires op de sfeer en stemming van je interieur kunnen hebben. Je meubels komen pas echt tot hun recht als je ze omringd met bijpassende objecten. Kaarsen zijn hier een goed voorbeeld van: een kleine investering die een groot verschil voor je inrichting kan maken! Daarnaast kan de juiste verlichting ook zorgen voor een ontspannen sfeer. Heb je bijvoorbeeld al eens gedacht aan het plaatsen van dimlichten? Ook kun je kunstwerken of foto’s ophangen die je in één oogopslag kalmte brengen. Dat fleurt ook die lege muren op!

Heb je de spa in huis gehaald en wil je aan de tuin beginnen? Lees dan ook eens dit artikel over het aanleggen van een wellness tuin!

kim