Wil jij ook meer balans in je leven?

balans in je leven

Wil jij ook meer balans in je leven?

Ik ben een hele lange tijd echt los geweest van mezelf, geen balans in je leven. Soms leek het alsof mijn lichaam en mijn geest twee compleet verschillende entiteiten waren, en ik derhalve geen flauw idee had waar ik nou allemaal mee bezig was. Ik denk dat het belangrijk is dat iedereen zich langzaam begint te realiseren waar je nou in godsnaam mee bezig bent, zodat je daar ook daadwerkelijk iets aan kan doen. Ik denk dat het begint met te gaan kijken naar wat je nou energie oplevert, en wat je nou energie kost.balans in je leven

 

Een belangrijk evenwicht is goed te vinden

Met een aantal kleine aanpassingen is het zeker mogelijk om een meer gebalanceerd leven te leiden en ook echt gelukkig te kunnen zijn. Maar het is dan wel van belang dat je weet wat je aan het doen bent, dat je bewuster wordt van de keuzes die je voor jezelf en voor anderen maakt. Ga bijvoorbeeld eens een keer een goed boek lezen in de zon, in plaats van de hele tijd achter de tv hangen of door allemaal filmpjes scrollen op internet. Geloof me, daar word je uiteindelijk een heel stuk gelukkiger van.

 

Hoe graag wil je zelf veranderen?

Kijk, ik heb al een hele hoop mensen begeleid in hun zoektocht naar zichzelf en ik moet je heel eerlijk bekennen dat niet iedereen het kan, hoor. Of, laat ik mezelf corrigeren, niet iedereen is echt daadwerkelijk bereid om de uren erin te steken om ervoor te zorgen dat ze veranderen en dat vind ik ontzettend jammer. Ik heb een hele hoop mensen zien komen en gaan die echt heel veel potentie hadden, maar gewoon niet de bereidheid om daadwerkelijk te veranderen. En dat is in wezen dood en doodzonde want je kunt zoveel meer.

Admin

Laat je bericht achter