Laserbehandeling: voor het verwijderen van een tatoeage

Laserbehandeling

Laserbehandeling: voor het verwijderen van een tatoeage

Antwoorden op vragen over tatoeages met laserbehandeling verwijderen

Staat de naam van uw ex-partner nog op uw lijf getatoeƫerd? Heeft u vooraf niet erg lang en goed nagedacht over het laten plaatsen van een tatoeage, of vindt u hem achteraf eigenlijk gewoon lelijk? Veel mensen hebben tegenwoordig tatoeages en sommigen krijgen spijt en willen er van af. Maar hoe kunt u eigenlijk uw tatoeage veilig laten verwijderen? Is het pijnloos? En kunt u hierna weer een nieuwe tatoeage op die plek plaatsen. Wij vertellen het in dit blog.

Kan uw tatoeage verwijderd worden?

Een tatoeage is in principe een blijvende versiering op uw lichaam die met inkt in de middelste huidlaag wordt gezet. De reden: de bovenste huidlaag vernieuwt zichzelf steeds, waardoor de inkt in deze huidlaag al na ongeveer 28 dagen zou verdwijnen. Ook in de middelste huidlaag vervaagt een tatoeage wel, maar daar zal hij nooit helemaal verdwijnen. Maar wat als u er dan uiteindelijk toch vanaf wil? Gelukkig kunt u uw tatoeage laten verwijderen met speciale een speciale laserbehandeling.

Hoe gaat een tatoeage verwijderen?

Voor het verwijderen van een tatoeage met laser zijn een aantal laserbehandelingen nodig. Sommige tatoeages hebben meer behandelingen nodig dan andere tatoeages. Dit is sterk afhankelijk van het soort inkt, de kleur en de grootte van een tatoeage.

Is een tatoeage verwijderen pijnloos?

Een tatoeage verwijderen is niet pijnloos, maar zeker niet pijnlijker dan het laten zetten van een tatoeage. De pulsen van de laser zijn weliswaar heet, maar slechts van korte duur, waardoor u als het ware kleine schokjes voelt.

Kunnen alle tatoeages verwijderd worden?

Bijna alle tatoeages kunnen met een laserbehandeling verwijderd worden. Soms kan het helaas zo zijn dat een tatoeage niet 100% verwijderd kan worden. Dit is bijvoorbeeld wanneer de inkt synthetische stoffen bevat. Dan ziet u na de behandelingen nog een lichte waas. Maar meestal lukt het wel voor 100%. U kunt dan na de behandeling roodheid of korsten op de huid zien. Dit is een natuurlijke reactie van uw huid op de laserbehandeling.

Uw tatoeage laten verwijderen bij Derma Kliniek

Wilt u met een laserbehandeling een tatoeage verwijderen waar u spijt van heeft? Neem dan contact op met een huidspecialist bij u in de buurt die uw met een laserbehandeling kan helpen om u van uw blijvende herinnering af te helpen.

Heeft u goede of slechte ervaringen met het laten verwijderen van uw tatoeages? Wij horen ze graag. Wil u uw verhaal met ons delen via het contactformuliercontactformulier op onze website? We zijn u zeer erkentelijk!

kim

Laat je bericht achter