Alles wat u moet weten over een whirlpool

Luxe jacuzzi kopen

Alles wat u moet weten over een whirlpool

Wat is een whirlpool?

Een whirlpool wordt ook wel een luxe bubbelbad of jacuzzi voor binnen genoemd. Ideaal als u na een dag werken even heerlijk wilt ontspannen. In het bad kunt u namelijk genieten van ontspannende massagestralen die u een echt wellnessgevoel gaat geven. Als u last heeft van uw spieren en gewrichten, dan kan een whirlpool echt een uitkomst bieden dankzij de water- en luchtmassages. In dit blog leest u alles over het gebruik van een whirlpool en het effect op de gezondheid.

Heerlijk ontspannen dankzij hydromassage

Doorgaans kunt u bij een whirlpool genieten van een waterstraalmassage, ook wel hydromassage genoemd. Op de bodem en aan de zijkanten van het bad bevinden zich jets. Uit deze jets komen waterstralen. Het is dan wel aan te raden om een whirlpool te nemen met jets gemaakt van staal. Deze zijn veel duurzamer dan de kunststof variant die na één of twee jaar al scheurtjes vertoond. Met een hydromassage heeft u voor uzelf echt een heerlijk ontspan moment!

Whirlpool met luchtmassage

Als u de waterstraalmassage niet prettig vindt, dan kunt u in sommige whirlpools kiezen om niet door water, maar door lucht gemasseerd te worden. Lucht is minder krachtig dan water. Dit kunt u wellicht als fijner ervaren. Dankzij een luchtmassage gaan uw poriën verder openstaan en worden afvalstoffen in het lichaam sneller afgebroken.

Goed voor de gezondheid

Als u veel stress ervaart of pijn aan uw gewrichten en spieren, dan kan een whirlpool uitkomst bieden. Door de bovenbeschreven massage methodes komt uw lichaam en geest in ontspanning en daarnaast verbetert het de bloedcirculatie en worden afvalstoffen in uw lichaam sneller afgebroken. Een luxe jacuzzi kopen doet u snel en eenvoudig online.

Wat zijn uw ervaringen met een whirlpool? Laat het ons weten via ons contactformulier.

kim

Laat je bericht achter