Een avondje ontspannen? Deze verzorgingsproducten heb je nodig!

verzorgingsproducten

Een avondje ontspannen? Deze verzorgingsproducten heb je nodig!

Thuis een heerlijke wellness avond organiseren

2020 is tot nu toe een veelbewogen jaar voor veel mensen. Daarom kunnen we ons goed voorstellen dat jij misschien wel toe bent aan een avondje heerlijk ontspannen. Een wellness-center bezoeken is misschien nog niet zo verstandig vanwege het corona-virus. Gelukkig kun je met de juiste verzorgingsproducten ook thuis prima een wellness avond organiseren. Wij vertellen je hoe!

Tref de juiste voorbereidingen

Of je nu alleen of met je vriendinnen van je wellness avond gaat genieten: om thuis een wellness avond te organiseren zul je eerst wat voorbereidingen moeten treffen. Maak een fruitwatertje en wat lekkere hapjes, creƫer de juiste sfeer met muziek en verlichting, zet je telefoon uit, haal je make-up eraf en zorg dat je de juiste verzorgingsproducten in huis hebt. Denk hierbij aan:

  • Gezichtsmaskers
  • Haarmaskers
  • Scrub
  • Nagellak

Ook bruisballen, bodylotion en massage apparaten doen het erg goed tijdens een wellness avond!

Aan de slag

Nu de voorbereidingen zijn getroffen, kan de wellness avond van start gaan. Zet meditatie muziek op, steek wat kaarsjes aan en neem even een moment om helemaal te ontspannen. Daarna neem je een haar- en gezichtsmasker en ga je lekker in bad liggen. Hier kun je je lichaam en gezicht scrubben met een fijne scrub. Ondertussen geniet je natuurlijk van je hapjes en je fruitwater. Wanneer je uit bad komt kun je jezelf nog masseren met het massageapparaat en smeer je jezelf in met een lekker geurende bodylotion. Tenslotte lak je je nagels in een mooi kleurtje. Zo ben jij na deze wellness avond weer helemaal relaxed.

kim

Laat je bericht achter