Genieten in deze cocktailbar in De Pijp

Genieten in deze cocktailbar in De Pijp

Heerlijke cocktails met een Amsterdamse twist

Wij Amsterdammers weten het altijd beter. En daar schamen we ons niet voor. Sterker nog, als het moeten, schreeuwen we het van de daken. Dat geldt ook voor onze horecagelegenheden, zoals een cocktailbar in De Pijp. Genieten van cocktails is natuurlijk heel gezellig, maar genieten van cocktails met een Amsterdamse twist is nog beter. Dat vinden wij tenminste. Ben je het daarmee eens en ben je dol op lekkere drankjes drinken in het gezelschap van goede vrienden? Dan is het genieten geblazen in een cocktailbar in De Pijp. Dat is puur Hollandse gezelligheid met een gezonde portie Amsterdamse kapsones.

De Pijp: beste introductie van Amsterdam

Wil je Amsterdam echt goed leren kennen? Dan adviseren wij je om de ‘roots’ van de stad te ontdekken. Waar vind je die? Onder andere bij de vele beroemde bezienswaardigheden in de stad, zoals bijvoorbeeld het Rijksmuseum, de rondvaartboten, de grachten, de Jordaan en het Anne Frank huis. Allemaal toplocaties waar niks mis mee is. Maar het echte Amsterdam ontdek je in De Pijp. In De Pijp kun je urenlang rondstruinen, met alle heerlijke terrassen en keukens van over de hele wereld. in deze oude volksbuurt leven vandaag de dag mensen uit alle werelddelen zij aan zij. Bovendien zijn er héél veel cafés en is er een cocktailbar in De Pijp. Bij een introductie van Amsterdam hoort een bezoek aan deze cocktailbar.

Amsterdammers ontmoeten in een cocktailbar in De Pijp

De echte Amsterdammer ontmoet je in de meest Hollandse cocktailbar die Amsterdam rijk is. Die cocktailbar vind je in De Pijp. Daar kun je lekker bakkeleien over de toestand in de wereld of het wel en wee in de Nederlandse hoofdstad. Gespreksstof is er genoeg. Amsterdammers hebben namelijk over alles een mening. Reken maar! Dichter bij de Amsterdamse ‘roots’ kun je niet komen. Kortom, zoek je een gezellige cocktailbar? Je vindt hem in De Pijp in Amsterdam!

Nederlandse cocktails in cocktailbar Amsterdam

De echte cocktailbar in De Pijp serveert uiteraard ook echte Amsterdamse cocktails. Dat zijn cocktails met oerhollandse namen met een vleugje Amsterdamse kapsones. Wat dacht je bijvoorbeeld van een Ginnegapper, een Gleuvenrijder, Juffrouw Wijdmond, het Kopstootje, de Graftak of Tante Lien. Stuk voor stuk ondeugend klinkende cocktails met het Amsterdamse hart op de goede plaats, onder de noemer: stoer doen waar het kan en smaakvol waar het moet!

Cocktailbar in De Pijp vinden

Een cocktailbar in Amsterdam vinden is niet zo moeilijk. Een cocktailbar met Amsterdamse roots vinden is dat vaak wel. Zeker als je van ‘doe maar gewoon’ houdt. Deze cocktailbar vind je in De Pijp. Laat je verleiden door Nederlandse cocktails, mocktails en andere verfrissende en verkwikkende drankjes, gecategoriseerd volgens het motto van de stad Amsterdam: heroïsch, heldhaftig, vastberaden. En drink ze op de klanken van de grote zangers en zangeressen uit Mokum. We zeggen het nog één keer: zo’n cocktailbar vind je in De Pijp!

kim