Supplementen voor huid en haar

supplementen voor huid en haar

Supplementen voor huid en haar

Supplementen voor huid en haar

Supplementen voor de kwaliteit van huid en haar

Een stralende huid en glanzend haar. Deze combinatie zorgt voor een gezonde uitstraling. Maar om van buitenaf er goed uit te zien, moet uw huid en haar eerst van binnenuit gezond zijn. Hoe zorgt u daarvoor? Dit is heel simpel, namelijk door supplementen voor huid en haar in te nemen. Deze supplementen helpen u op weg naar langer, voller haar en een prachtige huid. Kunnen uw huid en haar wel wat ondersteuning gebruiken? Lees dan snel verder om meer te weten te komen over supplementen voor huid en haar.

De huid

De huid is het grootste orgaan van de mens. De huid zorgt voor bescherming tegen gevaarlijke stoffen en straling van buitenaf, maar ook dat de temperatuur en vochthuishouding op peil blijft. Daarom is het dus belangrijk dat de huid gezond is. Maar een gezonde huid is ook belangrijk voor onze uitstraling. Want een gezonde huid ziet er goed uit.

Het haar

Ook al heeft u heel veel haar op uw hoofd, u merkt vast wel dat u dagelijks ook heel wat haren verliest. Hier komt nieuw haar voor terug. Daarom is er geen reden tot paniek als u een beetje haaruitval heeft. Maar natuurlijk is het wel belangrijk dat u uw haar gezond houdt, want dan gaan haren langer mee. Als u bijvoorbeeld een tekort aan vitamines heeft, kan dit leiden tot haaruitval. En dat is simpel tegen te gaan met supplementen.

Welke supplementen voor huid en haar?

Onze huid en ons haar hebben bepaalde voedingsstoffen nodig om te kunnen stralen. Deze voedingsstoffen zitten in de supplementen voor huid en haar. Aan welke voedingsstoffen kunt u dan denken? Aan:

  • Vitaminen A. Vitamine A voedt uw huid van binnenuit.
  • Vitamine B2 en B3. Vitamine B2 en B3 helpen uw huid gezond te houden.
  • Vitamine B8. Vitamine B8 is niet alleen belangrijk voor de huid, maar ook voor de conditie van het haar. Zo draagt Vitamine B8 bij aan het behoud van normaal haar en aan een normale haargroei. Als u uw haar in topconditie wilt houden, is het aan te raden om deze vitamine voor haar als supplement in te nemen.
  • Vitamine C. Vitamine C is van belang voor collageenvorming, wat uw huid verstevigt.

Meer weten?

Wilt u meer weten over supplementen voor huid en haar? Of heeft u na het lezen van dit blog nog vragen? Laat het ons weten door een bericht achter te laten via het contactformulier.

kim

Laat je bericht achter