Ongedierte bestrijden in Ede

Ongedierte bestrijden in Ede

Ongedierte slecht voor uw gezondheid

Veel mensen walgen van het zien van of de gedachte aan ongedierte. Alleen die gedachte al geeft veel mensen een vies gevoel. De vraag is of dat terecht is. En we kunnen wel zeggen: ja, dat gevoel is terecht. Er zijn goede redenen om ongedierte te mijden. Deze vieze beestjes kunnen namelijk echte ziekmakers zijn. Laat jij graag je gezondheid in gevaar brengen door deze dieren die allerlei viezigheid en ziektes met zich meebrengen? Nee toch? Daarom vertellen we in dit blog meer over de diertjes die het gevaarlijkst zijn voor de gezondheid, wat je ervan kunt krijgen en hoe je dit ongedierte kunt bestrijden in een plaats als bijvoorbeeld Ede.

Gevaarlijkste ongedierte

Wespen rekenen we over het algemeen ook tot het ongedierte, omdat ze zo vreselijk gedrag vertonen en omdat zo ook zeer pijnlijk kunnen steken. Toch zijn wespen eigenlijk alleen maar gevaarlijk voor mensen als iemand door heel veel wespen wordt gestoken. Zeker als iemand allergisch is voor het gif van een wespensteek. Maar het kan erger. Zo zijn er kleine dieren die gevaarlijk voor ons mensen kunnen zijn vanwege hun uitwerpselen en urine. Dat zijn onder andere ratten, muizen en kakkerlakken.

Welke ziektes oplopen van ongedierte?

Ratten en muizen kunnen met hun urine en uitwerpselen veel ziektes verspreiden. Doordat ze overal rondstruinen, en daarbij onderweg hun behoefte doen, kunnen ze bijvoorbeeld je eten besmetten met de salmonella bacterie, maar ook de ziekte van Weil. Muizen kunnen infecties met het hantavirus veroorzaken. Kakkerlakken kunnen verantwoordelijk zijn voor het overbrengen van onder andere salmonella, dysenterie en tuberculose.

Kind-, huisdier- en milieuvriendelijk ongedierte bestrijden

Heb je geen zin meer in die kleine vervelende ziekmaker? Tegenwoordig kan ongedierte op een manier aangepakt worden die veilig is voor kinderen en huisdieren en waarbij ook het milieu gespaard wordt. Professionals in ongedierte bestrijden in Ede kunnen je helpen om op een snelle en veilige manier van het ongedierte af te komen. Heb je vragen over dit blog? Stel ze gerust via het contactformulier.

kim

Laat je bericht achter