Online relatiecoaching

Online relatiecoaching

Online relatiecoaching

Redenen om te kiezen voor online relatiecoaching

Wist je dat online relatiecoaching een heel directe vorm is om je relatieproblemen op te lossen? Het is namelijk een prima manier om op een makkelijker en laagdrempeliger manier om aan je relatie te werken, waar en wanneer het jou uitkomt. In dit blog van Theberbs vertellen we je er graag meer over.

Wat is online relatiecoaching?

Net als bij ‘gewone’ relatietherapie wordt bij online relatiecoaching snel in beeld gebracht wat jullie relatieproblemen zijn. Zo kunnen jullie met intensieve coaching en communicatietraining je problemen grotendeels zelf oplossen. Maar, waar nodig, wordt dat gecombineerd met online sessies met aansluitend online of offline individuele- of paar-coaching. Tijdens de relatietherapie ontwikkel je als vanzelf een hechte vertrouwensband met je relatiecoach die je helpt om de diepte in te gaan en nog sneller blijvende resultaten te behalen.

Voor wie online relatietherapie geschikt?

Je moet open staan voor deze ‘nieuwe’ manier van relatiecoaching. Verder is online relatietherapie een uitkomst voor:

 • stellen die niet fysiek aanwezig kunnen zijn
 • mensen die vanwege de recente coronapandemie liever niet fysiek met een therapeut in gesprek gaan.
 • stellen met kinderen: intensieve relatietherapie houdt in dat je je relatieproblemen in 3-5 dagen oplost. Als je dan geen oppas kunt regelen, is online relatietherapie een uitstekend alternatief
 • stellen met een laag budget.
 • Online, net zo effectief als fysieke relatiecoaching

  Wat is het verschil tussen online relatiecoaching en offline coaching? De verschillen zijn klein, maar online relatiecoaching heeft een aantal extra pluspunten. Er is geen fysieke ruimte meer nodig voor de gesprekken. De manier van gespreksvoering met je relatiecoach is anders, maar de ervaring leert je dat het niet meer of minder makkelijk is om openhartig over jezelf te praten via de webcam.

  Ook kiezen voor online relatiecoaching?

  Wil jij ook binnen een paar dagen de verbinding met je partner herstellen naar hoe het ooit was? Voor online relatiecoaching heb je alleen internet en een tablet, smartphone of pc nodig om je relatieproblemen op te lossen.

  Mer weten over dit onderwerp? Stuur on een bericht via het contactformulier en we verwijzen je door naar de juiste online relatiecoach.

kim

Laat je bericht achter