Digitale antigeen zelftest met certificaat

zeftest met qr code

Digitale antigeen zelftest met certificaat

Handig: een digitale antigeen thuistest, mét certificaat

Op veel plekken binnen Nederland en Europa wordt er bij binnenkomst gevraagd om een digitale gezondheidsverklaring. Het is begrijpelijk dat je soms niet de tijd hebt om de testresultaten van de GGD af te wachten. Daarom biedt een digitale antigeen test met aansluitend een QR-code de uitkomst voor je geplande reis of bezoek. In dit blog lees je meer over hoe je deze thuistest met certificaat kunt gebruiken.

Hoe werkt de digitale antigeen zelftest?

Een digitale antigeen zelftest kun je altijd en overal gebruiken. Of je nu thuis bent of nog op reis, het enige dat je nodig hebt is je camera en een internetverbinding. Om een geldige testuitslag en QR-code te genereren, doorloop je de volgende stappen:

  1. Bestel de zelftest met certificaat, hiermee koop je je QR-code.
  2. Stel je identiteit vast via de bijbehorende app met je ID-kaart.
  3. Scan de QR-code en doe de zelftest. Deze film je en upload je.
  4. Wacht 15 minuten en maak een foto van het resultaat met de QR-code.
  5. Je testresultaat wordt gecertificeerd. Sla het op en het is klaar voor gebruik!

Waar en waarvoor is de antigeen zelftest geldig?

Een aantal merken van digitale antigeen zelftesten zijn geaccrediteerd door diverse Ministeries van Volksgezondheid in EU-landen. Dit maakt dat de resultaten van deze thuistest met certificaat geldig zijn in de hele EU. Je kunt ermee reizen, grenzen oversteken en restaurants en evenementen bezoeken. Houd tijdens je reizen en geplande bezoeken te allen tijde rekening met de geldende voorschriften van de lokale autoriteiten. De zelftest wordt ook geaccepteerd op vliegreizen. Daarnaast wordt deze ook veelvuldig gebruikt door bedrijven die van hun werknemers een scanbare verklaring vragen voor het betreden van de werkvloer. Als Testen voor Toegang is een digitale zelftest met certificaat nog niet geschikt.

Bestel direct een eigen geldige zelftest met QR-code

Heb je op korte termijn een scanbare gezondheidsverklaring nodig, of wil je deze snel achter de hand kunnen hebben? Bestel dan direct een eigen zelftest met certificaat waarmee je toegang tot diverse plekken en evenementen hebt in de gehele EU. Zo kun je op ieder moment veilig reizen en deelnemen aan activiteiten.
Heb jij al gebruik gemaakt van een thuistest met certificaat? En wat was jouw ervaring hiermee? Laat het ons weten via ons contactformulier!

kim