Een personal trainer niet alleen maar voor beroemde mensen

Personal training

Een personal trainer niet alleen maar voor beroemde mensen

Een persoonlijk plan op jou afgestemd

Veel mensen hebben het idee dat het hebben van een personal trainer enkel is weggelegd voor beroemde mensen of mensen met veel geld. Niets is minder waar, ook jij kan een personal trainer inschakelen. Het kost wellicht iets meer dan je maandelijkse sportschoolabonnement, maar zijn veel redenen om voor een personal trainer te kiezen.

Steun en motivatie van jouw trainer

Het komt je vast bekend voor. Je begint vol enthousiasme aan een nieuw sportschema of voornemen om naar de sportschool te gaan, maar al snel verlies je je interesse of motivatie. In zo’n geval kan een personal trainer er voor zorgen dat jij gemotiveerd blijft en afspraken met je maken waar je aan vast zit.

Minder kans op blessures

Wanneer je zelfstandig sport is er niemand die jou vertelt of je een oefening goed uitvoert. Dit kan leiden tot blessures en onnodige spierpijn. Een personal trainer kijkt naar wat je aankunt en let tijdens het sporten goed op jouw houding. Wij raden op deze manier veilig sporten enorm aan.

Meer variatie in je sportroutine

Personal training kan helpen voor het doorbreken van de sleur. Als jij al jaren dezelfde routine hebt en niet weet hoe je goed kunt variëren, zal je personal trainer er voor zorgen dat je weer plezier krijgt in het sporten.

Op gezonde manier gewicht verliezen

Wanneer je wilt afvallen is het belangrijk dat je dit op een gezonde manier doet. Je wilt natuurlijk vet verliezen, maar voor een fit lichaam is het belangrijk om tegelijkertijd spieren op te bouwen. Hiervoor is een goede balans van sport en voeding nodig en daar weet een personal trainer natuurlijk alles van af. Samen met je trainer stel je haalbare doelen en zul je stap voor stap dichterbij je gewenste resultaat komen.

kim

Laat je bericht achter