Een gladde, mooie huid door LPG Endermologie

LPG endermologie

Een gladde, mooie huid door LPG Endermologie

LPG endermologie werkt tegen huidproblemen

Heeft u last van cellulitis, wilt u afslanken, of heeft u last van littekens of brandwonden? Dan is LPG Endermologie misschien wel iets voor u! In dit blog van the berbs leest u er meer over.

Wat is LPG endermologie?

Endermologie is de naam die is gegeven aan de mechanische stimulatie van cellen. De endermologie behandeling is een diepe, mechanische bindweefselmassage die zorgt voor een flinke verbetering in uw stofwisseling en en uw bloedsomloop. Door middel van het zogenaamde LPG apparaat worden zowel de huid, de onderhuid als het onderhuidse bindweefsel op een effectieve en pijnloze manier gemasseerd en gestimuleerd.

Waarvoor is LPG endermologie geschikt?

LPG endermologie kan worden toegepast voor de volgende doeleinden:

  • Het behandelen van cellulite
  • (Plaatselijk) afslanken
  • Versteviging van de huid
  • Om de huid elastischer te maken, bijvoorbeeld na een zwangerschap
  • Bij de behandeling van brandwonden
  • Bij oedeemvorming
  • Bij littekens, ook als deze al verouderd zijn

Hoe verloopt een LPG endermologie behandeling?

Graag vertellen wij u meer over hoe een behandeling door middel van LPG endermologie in zijn werk gaat. Eerst wordt het LPG apparaat geprepareerd met de juiste behandelkop. Vervolgens wordt er met de behandelkop een huidplooi opgepakt en uitgerold. Daardoor ontstaat er een massage die de bloedsomloop en de lymfevaten stimuleert. U zult tijdens de behandeling geen pijn ervaren, het is wel mogelijk dat u enkele uren na de behandeling wat na-pijn ervaart. Deze na-pijn zal echter snel weer wegtrekken. Bij een lichaamsbehandeling met LPG endermologie is het dragen van een speciale bodysuit verplicht. Om het beoogde resultaat te behalen zijn er gemiddeld vijftien behandelingen nodig.

Een mooiere huid door LPG endermologie

Het effect van de behandelingen met het LPG apparaat is wetenschappelijk bewezen. Door de behandeling nemen vet- en vochtophopingen af. Zo komt u bijvoorbeeld snel van uw cellulite af zonder dat hier een chirurgische ingreep voor nodig is. Uiteraard is het verstandig om de LPG endermologie behandelingen te combineren met een gezonde levensstijl door gezond te eten en voldoende te bewegen. Door bijvoorbeeld veel water te drinken zult u de goede stofwisseling in stand houden en langer kunnen genieten van de positieve effecten van LPG endermologie.

kim

Laat je bericht achter