Vijf tips als u uw tanden wilt laten bleken in Zaandam

Tanden bleken in Zaandam

Vijf tips als u uw tanden wilt laten bleken in Zaandam

Tip 1: Zoek een betrouwbare tandartspraktijk

Bent u op zoek naar een plek om uw tanden te laten bleken in Zaandam? Zoek naar een goede en betrouwbare tandartspraktijk bij u in de buurt. Het voordeel van uw tanden bleken bij een tandartspraktijk is dat de werkwijze erg eenvoudig is. Voordat u op zoek gaat naar een tandartspraktijk om uw tanden te bleken in Zaandam is het handig om eerst deze tips te lezen, zodat u goed voorbereid bent!

Tip 2: Een goede voorbereiding is het halve werk

Zorg dat u ingelezen bent voordat u uw tanden laat bleken. Het is niet aan te raden om zelf uw tanden te gaan bleken, omdat u dan misschien met producten gaat werken die schadelijk zijn voor uw tanden. Als u zelf uw tanden gaat bleken bestaat er ook het risico dat u te lang doorgaat met bleken, waardoor u uw tanden verzwakt. Bespreek voor u uw tanden gaat bleken altijd eerst de mogelijkheden met de tandarts.

Tip 3: Vermijd bepaalde soorten eten en drinken

Wilt u nu al wittere tanden? Dat kan! Eén van de dingen die u kunt doen om uw tanden wit te houden is het vermijden van bepaalde dranken en voedingsmiddelen. Zo is het bijvoorbeeld verstandig om zo min mogelijk blauwe bessen of rode bessen te eten. Die voedingsmiddelen laten uw tanden sneller verkleuren. Dat komt door de kleurstoffen die in het eten zitten. Uiteraard zorgt het eten van snoep ook niet voor wittere tanden. Ook is het goed om zo min mogelijk frisdrank, koffie, thee en sportdrank te drinken. Als u een van bovenstaande dingen wel eet of drinkt, is het verstandig om gelijk daarna uw tanden te poetsen.

Tip 4: Laat één keer in de 2 tot 3 jaar uw tanden bleken

Helaas is het niet zo dat als u uw tanden één keer bleekt, u nooit meer terug hoeft om uw tanden te laten bleken. U kunt bijvoorbeeld één keer in de 2 of 3 jaar terug om te bleken. Uw tanden verouderen en daar hoort een verkleuring bij. Hoe vaak u terug moet om uw tanden te laten bleken is afhankelijk van wat u eet en drinkt.

Tip 5: Laat alleen uw tanden bleken als uw mond gezond is

Voor een optimaal resultaat is het belangrijk dat uw mond gezond is. Als u geen gaatjes of ontstekingen heeft en uw tandvlees is goed en gezond, dan kunt u met een gerust hart uw tanden laten bleken in Zaandam.

kim