Wallen verminderen met fillers? Dit zijn de opties!

Wallen verminderen met fillers? Dit zijn de opties!

Uw wallen optimaal verminderen met fillers

Heeft u last van wallen en overweegt u uw wallen te verminderen met fillers? Wallen zijn zeer hinderlijk, daar zij u een vermoeide blik geven. Doordat de huid onder uw ogen vrij dun is, kan deze gemakkelijk naar binnen of buiten worden getrokken door onderhuids weefsel. Ook kunnen de bloedvaatjes zichtbaar worden door de dunne huid, waardoor de huid blauw lijkt. Gelukkig zijn er diverse opties om uw wallen te verminderen, waaronder fillers. In dit blog vertellen wij u graag over deze fillers en wat zij voor uw wallen kunnen betekenen.

Oorzaken wallen en donkere kringen

Dus u wilt uw wallen graag verminderen met fillers? Dan vertellen wij u graag eerst wat meer over de oorzaken van wallen en donkere kringen onder de ogen. Zo ontstaan wallen door het verlies van stevigheid en elasticiteit van uw huid, wat met de jaren toeneemt. Ook kan het oogvet verzakt zijn. Andere oorzaken voor wallen zijn problemen met de afvoer van vocht of een verkleuring van de huid door uw bloedvaatjes of pigmentatie. Gelukkig weten wij de ideale oplossing hiervoor!

Hyaluronzuur fillers

Wanneer uw huid veroudert, zal ook uw lichaamseigen hyaluronzuur verminderen. De huidveroudering zorgt ervoor dat de elasticiteit en het volume van uw huid zullen afnemen. Hyaluronzuur fillers zijn dan ook de ideale oplossing, daar zij uw volumeverlies corrigeren en uw donkere kringen effectief kunnen aanpakken. Hoeveel fillers er voor uw behandeling benodigd zijn, hangt af van hoeveel volumeverlies er sprake is en wat u als resultaat wenst.

Maak de keuze voor een cosmetisch arts

Met behulp van een cosmetisch arts, kunt u eenvoudig en snel uw wallen laten verminderen met fillers. Doorgaans kunt u binnen een dag alweer aan het werk. Dit in tegenstelling tot een behandeling door een plastisch chirurg. Tevens heeft u minder kans op complicaties en profiteert u al meteen van een jonger ogende huid. Denk er wel aan dat u, om een optimaal resultaat te blijven behouden, de cosmetisch arts ieder jaar dient te bezoeken. Het is hiermee een minder duurzame behandeling, maar wel een behandeling die een stuk veiliger is, minder schade veroorzaakt en u uw gewenste resultaat geeft. Ga te rade via Google om te kijken waar zich een gespecialiseerd cosmetisch arts bij u in de buurt bevindt en vraag hoe zij uw wallen kunnen verminderen met fillers. Wij wensen u veel succes met uw behandeling!

kim