De verhuur van alcoholtesters

De verhuur van alcoholtesters

Verhuur van alcoholtester handig en zeer nuttig

Heeft u een horecabedrijf en maakt u zich zorgen over het alcoholgebruik van pubers die thuis alvast hebben ingedronken? Maakt u zich in de sportkantine druk over de combinatie alcoholgebruik in de zogenaamde derde helft en autorijden? Vindt u dat uw personeel op een bedrijfsfeestje door de drank wel erg makkelijk over hun verantwoordelijkheden heenstapt? Een feestje of een stapavondje hoort natuurlijk gezellig te zijn. En daar mag best wat bij gedronken worden. Maar teveel drinken is nooit goed. Autorijden met drank op, of andere domme dingen doen liggen op de loer. Met de verhuur van een alcoholtester wordt het makkelijker om mensen op hun alcoholgebruik te attenderen. Steeds meer bedrijven, (horeca)instellingen en sportclubs huren af en toe een alcoholtester.

Verhuur van alcoholtester aan de horeca

Als café-eigenaar heeft u vast wel eens last van jongeren die thuis al hebben ingedronken. Met een gehuurde alcoholtester kunt u het uitgaanspubliek controleren door ze een ademtest te laten doen. Hebben ze te veel gedronken, dan kunt u ze de toegang tot uw etablissement ontzeggen. U geeft daarmee een grens aan van wat u redelijkerwijs toelaat.

Verhuur alcoholtester voor personeelsfeest

De verhuur van alcoholtesters is zeker niet bedoeld om streng met het spreekwoordelijke vingertje te wijzen op de gevaren van overmatig alcoholgebruik. De verhuur van een alcoholtester is ook bedoeld om mensen op een ludieke manier te wijzen op hun drinkgedrag. Stel bijvoorbeeld bij uw bedrijfsfeest een alcoholpreventie team samen onder uw eigen personeel en laat ze alcohol testen uitvoeren onder de collega’s. Zo kan iedereen zien hoeveel alcohol ze in korte tijd al in hun bloed hebben. Als er dan een klein alarmbelletje gaat rinkelen, is uw missie al geslaagd!

Alcoholtester, makkelijk in gebruik

De hierboven beschreven situaties zijn natuurlijk slechts voorbeelden van de toepassingsmogelijkheden. De elektronische alcoholtesters die verhuurd worden zijn makkelijk in gebruik en geschikt om meerdere keren te gebruiken. Na elke test hoeft u alleen het mondstuk maar te verwisselen. Daarna is de tester weer klaar voor de volgende adem alcoholcontrole. Ideaal dus om dronken personen de toegang te kunnen weigeren of om mensen op ludieke wijze te attenderen op de gevaren van alcohol in het verkeer.

Waarom de verhuur van alcoholtesters?

Het verhuren van alcoholtesters heeft zijn nut al bewezen. U kunt ze incidenteel gebruiken en hoeft ze zelf niet aan te schaffen. Dat helpt veel mensen over de drempel om ze te willen gebruiken: om de kosten laag te houden en om te kunnen proberen of het preventief werkt. En als u tevreden bent is het mogelijk om de alcoholtester uit de verhuur na afloop van de huurperiode tegen een gereduceerde prijs te kopen. Ideaal toch? Kijk gerust eens rond op de site van een bedrijf dat de verhuur van de alcoholtester organiseert.

kim