Waarom een wenkbrauwlift laten doen?

Waarom een wenkbrauwlift laten doen?

Waarom een wenkbrauwlift een verschil maakt

Heeft u last van hangende bovenoogleden? En oogt u hierdoor ouder? Misschien wordt dit effect wel versterkt door het hangen van uw wenkbrauwen. Het kan zijn dat uw wenkbrauwen altijd al laag stonden, en dat dit in de loop van de jaren erger geworden is. Gelukkig kan een wenkbrauwlift bij een professionele kliniek een het verschil maken, met een nieuwe frisse blik als resultaat.

Drie manieren voor het uitvoeren van uw wenkbrauwlift

Waarom biedt een wenkbrauwlift uitkomst en welke manieren zijn er om een wenkbrauwlift uit te voeren? Een wenkbrauwlift kan op drie manieren uitgevoerd worden. Zo kan er wat huid weggehaald worden vlak boven uw wenkbrauwen of halverwege uw voorhoofd. Er kan ook huid weggehaald worden rond de haarlijn of verder naar achteren. Een andere manier is om door middel van een kijkoperatie de verhoging van de wenkbrauwen te realiseren. Al deze ingrepen hebben zowel voor- als nadelen. Zo kan er een litteken boven de wenkbrauw of op het voorhoofd ontstaan. De plastisch chirurg bespreekt samen met u welke behandeling het meest geschikt voor u is. Bij alle ingrepen kunt u erop rekenen dat uw wenkbrauwen optimaal gelift worden en dat u voortaan met een jongere en frisse blik over straat gaat. Dat wilt u toch ook?

Voorbereiding op de operatie

Waarom dient u zich voor uw wenkbrauwlift goed voor te bereiden op de operatie? Dit vermindert de kans op eventuele complicaties. Indien u bloedverdunnende medicijnen gebruikt, zoals coumarine, marcoumar, sinaspril, sintrom, ascal, APC, asprobruis of kinderaspirine, dient u hier melding van te maken aan uw behandelend arts. Er zal u dan gevraagd worden om drie tot tien dagen voorafgaand aan de operatie hiermee te stoppen. De behandelend arts zal u hierover dan nog instrueren.

Kies ook voor een wenkbrauwlift

Waarom een wenkbrauwlift uw uitstraling goed zal doen, hebben wij in dit blog aan het licht gebracht. Uw uitstraling gaat er een heel stuk op vooruit! Wilt u er ook jonger uitzien? Maak dan de keuze voor een wenkbrauwlift bij een professionele kliniek. Ga te rade welke klinieken er zijn, verdiep u hierin en maak een gedegen keuze voor uw kliniek. Wij wensen u veel succes bij uw behandeling en een wenkbrauwlift waar u nog lang plezier van zult hebben!

kim