Tennis webshop Tennis-point

Tennis webshop Tennis-point

Tennis-Point is een online tenniswinkel voor iedereen die van tennis houdt. Het bedrijf werd in Duitsland opgericht en richt zich op hobbytennissers en de semiprofessionele tennissers. Tennis-Point is ruim twintig jaar geleden opgericht en inmiddels heeft het bedrijf online vestigingen in veertien Europese landen, zoals Nederland.

Ruim 30.000 tennisproducten

Tennis-Point maakt alle tennisgekken blij met een ruim assortiment van ruim 30.000 tennisproducten. Verder biedt de webshop tennisfanaten het laatste nieuws op tennisgebied. Op de Nederlandse website kun je terecht voor diverse tennisproducten, zoals tenniskleding, tennisschoenen, rackets en tassen. Daarnaast vind je in de webshop ook tennisballen en snaren voor tennisrackets van diverse sportmerken.

Verbeter je tennisspel

Tennis-Point heeft als missie om het tennisspel van haar klanten te verbeteren, zodat bij iedereen de winnaar naar boven komt. Dit kan met comfortabele tennisproducten van kwaliteit. In de webshop vind je producten van bekende sportmerken als Nike, Adidas, Björn Borg, Dunlop, Ellesse, K-Swiss, Aesics, Head, Garmin, Lacoste, Lotto, Puma en Fila. Verder kun je er ook tennisproducten bestellen van nieuwe spelers op de markt.

Een team van ervaren experts

Het team van Tennis-Point begrijpt jouw passie voor tennis. De medewerkers zijn zelf ervaringsdeskundigen en experts op tennisgebied. Zo werkt het bedrijf samen met tennisspelers- en coaches met een jarenlange sportervaring. Met weinig woorden kan je uitleggen welk probleem je ervaart of wat je zoekt. Bovendien krijgen de medewerkers regelmatig bijscholing en zijn ze op de hoogte van de ontwikkelingen in hun vakgebied.

Bestellen bij Tennis-Point

Wil je iets bestellen bij Tennis-Point? Dan hangt de levertijd van je bestelling af van de beschikbaarheid van het product. Doorgaans wordt een bestelling binnen 1 tot 2 werkdagen geleverd. De verzendkosten zijn 3,95 euro. Voor bestellingen vanaf 49 euro worden geen leveringskosten gerekend. Voor een retourzending brengt de webshop geen kosten in rekening.

Contact Tennis-Point

Heb je een vraag over een product? Wil je weten wanneer jouw bestelling wordt geleverd? Of heb je een andere vraag? Dan kun je contact opnemen met de klantenservice van Tennis-Point via het volgende telefoonnummer: 02080 80071. De klantenservice is van maandag tot en met vrijdag bereikbaar van 10.00 tot 12.00 uur en van 14.00 tot 17.00 uur.

Andere contactmogelijkheden Tennis-Point

Mail je liever? Dan kun je je vraag ook mailen naar info@tennis-point.nl. E-mails worden van maandag tot en met zaterdag beantwoord door het serviceteam. Verder kun je Tennis-Point ook bereiken via het contactformulier op de website. Daarnaast is de webshop ook bereikbaar via social media.

kim