Energie en gas: samen of gescheiden?

Energie en gas: samen of gescheiden?

Alles onder één energieleverancier, is dat slim?

Wat is verstandiger: energie en gas bij dezelfde leverancier afnemen of niet? Wij gingen voor u op onderzoek uit. Wij wisten het namelijk ook niet zeker, maar liepen al wel een tijdje met deze vraag rond. Wat we al wel aan willen nemen, is dat het natuurlijk een stuk eenvoudiger is zowel het gas als de energie bij dezelfde energieleverancier af te nemen. Zo beschikt u maar over één contract in plaats van 2. En u heeft maar één contactpunt voor beide zaken. Maar levert het samenvoegen van gas en energie u ook financiële voordelen? Lees dit blog en ontdek of het slim is alles onder één energieleverancier te stoppen!

Dit zijn de voordelen van gas en energie gescheiden houden

Er zijn diverse voordelen te bedenken om te kiezen voor 2 verschillende leveranciers. Als we energie gaan vergelijken op een onafhankelijke website zoals Independer, komen we er al snel achter dat de ene leverancier voordeliger is in het gas, terwijl de ander juist erg voordelige tarieven hanteert voor energieverbruik. In die zin zou het slim zijn bij de ene het gas af te sluiten en bij de ander de energie. Ook profiteert u dan bij 2 verschillende leveranciers van kortingen, welkomstbonussen en -geschenken! Let wel, een hoop energieleveranciers bieden combinatiekortingen aan. Staat u op het punt om energie te vergelijken? Controleer dan zeer uitvoerig wat voor u de meest voordelige optie zou zijn: gas en energie samenvoegen of gescheiden houden.

Begin vandaag nog met energie vergelijken

Wilt u zeker weten of het in uw situatie verstandiger is om gas en energie bij dezelfde of bij verschillende energieleveranciers af te nemen? Begin dan vandaag nog met energie vergelijken. Breng direct een bezoekje aan een betrouwbare website zoals Independer, ga energie vergelijken en sluit straks precies dat energiecontract af dat naadloos aansluit bij uw wensen en eisen!

kim